Site Logo
Құрғақ шырын
Курстарды салыстыру
Қоймада️
Тапсырыс берген күні жеткіземіз
Курс ұзақтығы
1 ай
Шығару пішіні
құрғақ шырын
Бөлім мөлшері
100 г
Барлығы: 15800 Т
Сипаттама

Құрғақ сублимацияланған бидай шырыны өзінің құрылымымен ерекшеленеді. Оның ұсақ ұнтақталуы бар және бөлме температурасындағы суды қосқанда ол толығымен ериді.

Мұздатылған шырыннан айырмашылығы, құрғақ шырынның айқын шөп дәмі мен иісі жоқ, ол балғындықтың нәзік хош иісіне ие және бұл диетада жасыл шөптерді жеткіліксіз тұтынатындар үшін органикалық өнімді қабылдауды айтарлықтай жеңілдетеді.

⠀⠀
Құрамы

100% құрғақ бидай шырыны

консерванттарсыз, бояғыштарсыз, тұрақтандырғыштарсыз органикалық өнім.

Құрамында:

хлорофилл, витаминдер: A, E, C, K, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7 B8, B12;

макро және микроэлементтер: Ca, K, Mg, Fe, Na, Zn, фосфор, селен, глюкоза, йод, күкірт; аминқышқылдары, талшықтар.

⠀⠀
Қолдану режимі

Бөлме температурасындағы 150 г суда 1 шай қасық құрғақ бидай шырыны ұнтағын ерітіңіз.

Дозалар саны: күніне 1-2 рет тамақтанудан 15 минут бұрын.

⠀⠀
Сақтау мерзімі

Тығыз жабық құтыда қараңғы жерде 4Cº-ден 30Cº-ге дейінгі температурада сақтаңыз.

Жарамдылық мерзімі: 12 ай. Қаптаманы ашқаннан кейін 30 күннен аспайды.

⠀⠀
Қарсы көрсеткіштер

Ашық асқазан жарасы

⠀⠀
Пікірлер
0/5
(0 шолулар)

Қазіргі уақытта шолулар жоқ.